INPHONE (the future is calling)

(For English version click here)

INPHONE is mijn concept binnen het kunstproject (RE) CLAMED ARTSPACE (2022/2023) :

Deze dubieuze Phone company is een fictief bedrijf dat de grenzen van privacy, algoritmes en leeftijdsbeperking op zoekt. Het middel verleiding, het doel totale toegang tot jouw wensen en gedachten.

Lees onderaan deze pagina ook waarom ik dit fictieve bedrijf tot leven heb gewekt. Lees hier over het hoe en waarom van het gehele project.

Reality check: 31-01 2024 – Elon Musk komt met Brain Chip op de markt, nu voor medische toepassing maar met de bedoeling het commercieel toe te passen – De INPHONE blijkt toch toekomstdenken avant la lettré.

Lees hier alles in de fictieve advertentie van de INPHONE:

campaign image INPHONE
campaign image INPHONE- ALTIJD AAN VOOR NIKS. By Marit Otto 2022.

FREE AND UNLIMITED ACCESS FOR UNLIMITED ACCESS TO YOU.

Een revolutie in telecommunicatie en big data technologie. De INPHONE is een start up die recent door I.G.C. Industries een kickstart fonds heeft gekregen. Dit fonds wordt toegekend aan bedrijven die een uitzonderlijke innovatieve bijdragen leveren aan de samenleving. De INPHONE is dé digitale revolutie van de toekomst. Het is gratis en voor iedereen toegankelijk. Het is een compact en subtiel mica gezichtssieraad die je ongelimiteerd toegang tot het wereld wijde web geeft.

HOE HET WERKT. De androïde huid-eigen siliconen body met organic accu die verbonden is aan het externe oor device, wordt onzichtbaar bij het oor onder de huid geïmplanteerd en staat in directe verbinding met de acryllens. De siliconen body is niet groter dan 1mm dik met een diameter van 9 mm. De acryllens is hyperallergeen en past op bijna elk oog. Loens-ogen kunnen derhalve operationeel geschikt worden gemaakt. De acryllens is een high res. beeldscherm met extra augmented reality toepassingen als multimediaal 180° camera en heeft ultiem draagcomfort. De lens kan ook over een contactlens gedragen worden of zelfs als kosteloos als contactlens geschikt gemaakt worden. Meer hierover weten? Informeer naar de optometrist specialist van INPHONE. 

DE LENS is een onderscheidend Instagram-able, Snapchat-table, Tik-Tok-able en vlog-able feature met verschillende light experiences. De gebruiker kan het licht altijd aanpassen aan elke gelegenheid. Dit wil jij! We onderscheiden de volgende light-ambiences: nightclub, private, love, generick, festival, nightout, bachelor, bachelorparty, wining an dining, selfie, besties, courting, corporate en conversational en veel meer. We onderscheiden daarnaast de volgende emotion-ambiences: happy, sad, furieus, sexy, funky, cheeky, flirty, persistent, yes, no, controversial en nog veel meer. Let op: Er is ook een X rated emotie en ambient Eye box voor 12 jaar en ouder. Kijk daarvoor in de extra 12+ box en ontdek alle opties. Onder de 12 hebben we helaas toestemming van beide ouders nodig.

ALTIJD AAN Het bijzondere van deze telefoon is dat je nooit meer verstoken zult zijn van internet, van je favoriete platforms, chatrooms en je vrienden. Jij staat namelijk altijd aan 24/7. Wil je niet gebeld worden of een digi-detox, meld je dan 24uur van te voren aan bij het hoofd kantoor van INPHONE en wij sluiten je voor een afgesproken periode van nooit langer dan een week uit. De aan modus gaat na 7 dagen zonder tegenbericht vanzelf weer aan. Een geruststellende gedachte.

GRATIS & VOOR NIETS

Het meest opzienbarende van dit device is dat het je niets kost. Het is gratis, dat is pas echt revolutionair!!! Data is naast de crypto het betaalmiddel van de toekomst. Jouw data is dus geld waard. Door unlimited toegang tot jouw data te krijgen kan de INPHONE company investeren in nog nieuwere technologie en blijven ontwikkelen voor jouw gemak. Jij zult altijd up to date zijn! Jouw gemak, jouw convenience staat centraal voor ons. Jij krijgt onbeperkt internet en kan gratis bellen over de hele wereld. Middels de ROM-brain-link kan je door aan een persoon te denken ook direct in verbinding komen. Zelfs eten bestellen kan met de Rom Brain-link Hoe dat werkt vertellen we in een van onze speciale guidelines. Deze wordt gratis meegeleverd bij het implantaat en is altijd te raadplegen.

HAPPY IN JE EIGEN BUBBELWil je niet gedeprimeerd raken door vervelend nieuws of geloof je niet in reguliere media, markeer jouw favoriete sites, platforms, influencers en onderwerpen, geef aan waar jij staat en wat je gelooft en wij filteren al het vervelende nieuws voor je uit. Jouw wereld zal altijd prettig en fijn voelen. Geen dag meer depri met de My-Bubble-app. My-Bubble-app++ Get educated met de My-Bubble- app ++. Dit is de Plus module waarin je makkelijk en zonder diepe focus toch leerstof tot je kunt nemen. Voor lagere IQ’s is er een ontwikkel-app op maat. Leren en groeien was nog nooit zo makkelijk. Raadpleeg hiervoor ook de speciale guidelines.

MARIT OVER INPHONE She still owns a Nokia but somehow she manage to survive’. Het idee voor [RE]CLAMED ARTSPACE lag al een aantal jaar op mijn digitale bureaublad te wachten tot de tijd rijp was om er iets mee te doen. Mijn fictieve bedrijf INPHONE was simultaan aan het mee rijpen. Het idee was al geboren, ik hoefde het alleen nog maar te visualiseren. Ten tijde van de opkomst van de smartphone had ik een Nokia, ondanks dat ik dat zelf een prima keuze vond werd het toch steeds onderwerp van gesprek. Was ik niet bang achterop te raken, iets te missen? Sindsdien is mijn Nokia een statement in zichzelf, een piece de resistance! In essentie hebben we het over handige hulpstukken maar in werkelijkheid is het een verlengstuk van onze identiteit geworden. We liggen overdrachtelijk en masse aan een sociaal-commercieel infuus wat maar één belang heeft; ons aan dat infuus houden. We bewegen ons in dat opzicht steeds minder onafhankelijk. Belangrijke menselijke waarden en eigenschappen zoals privacy, focus, concentratie, (gemoeds) rust, aandacht, originaliteit en eigenheid komen geleidelijk onder druk te staan. Dat ligt niet eens primair aan de het internet, de smartphone of de bijbehorende apps en platforms, dat ligt vooral aan de overgave waarmee we ons eraan hebben uitgeleverd. Ik vraag mezelf soms af, is dit wel echt wel vooruitgang of willen we dat graag geloven. Ik ervaar het, naast ook alle positieve eigenschappen, als een totalitair commercieel systeem. Dat wilde ik zichtbaar maken.

Lees de project publicatie hier: https://www.slideshare.net/MaritOtto/publicatie-bij-het-project-reclamed-artspace-2022